Ik ben José

Geboren in het mooie Limburgse Heuvelland
en verliefd op een man boven de rivieren.
Ik heb een zoon inmiddels al weer 22 jaar die nog steeds thuis woont.
Vanaf 2004 heb ik enkele operaties gehad aan hart en longen,
waardoor ik beperkt ben in mijn doen en laten

Deze site ben ik begonnen om al de leuke momenten in mijn leven een plaats te geven,
zodat ik het positieve in mijn leven niet vergeet door alle pijn, ellende en zorgen.
En door het te delen met mensen (die ook hun balans zoeken in hun leven omdat ze beperkingen hebben of mensen die het aanspreekt) hoop ik dat ik ze, al is het maar één moment, een fijn gevoel kan geven.

Ik wandel graag en om de momenten dat ik onderweg MOET stoppen zo fijn mogelijk te ervaren, heb ik altijd de camera bij de hand. Ik hou van de natuur, de dieren, gebouwen, de mensen, kortom van al het moois om mij heen. Door het vast te leggen en er vaak naar te kijken als wandelen even niet lukt, geef ik mezelf toch een fijn gevoel.
En als het weer het niet toe laat hier in ons kikkerlandje, dan ben ik graag bezig met o.a. knutselen, handwerken, naaien , lezen, fotobewerking en website onderhoud. Met uren geduld kom je ver in wat je wilt bereiken. Het enige waar ik moeite mee heb is de acceptatie. Ik weet dat ik sommige dingen niet meer kan, maar toch blijf ik af en toe die grens tarten en word ik terug gefloten. Ik blijf altijd zoeken naar een goede balans, omdat mijn leven steeds zal blijven veranderen.

Ik wens je veel kijk en leesplezier.

Neem contact met mij op

    Volg mij