Daisy is de hond van mijn moeder.
Ze is nu rond de 13 jaar ongeveer.

Zo’n 11 jaar geleden, heb ik haar uitgekozen in het asiel.
Ze keek zo verlangend en hoopvol naar me en ik was verkocht.
Precies de lievigheid die bij mijn moeder (en mij) paste.

Welk ras? We weten het niet, Ze komt uit Bulgarije en heeft trauma opgelopen in haar linkerheup. Daar heeft ze geen kom en kogelgewricht meer. Een kogeltje van een hagelgeweer zit aan het begin van haar staart.
Ook heeft ze een scheur in het middenrif, waardoor we rustig aan met haar moeten doen. Daar kwamen we vorig jaar achter toen ze ziek was en een echo kreeg. Ondanks alles is ze ontzettend lief, behalve voor honden die haar van achteren benaderen, dan gromt ze heel diep.
Alleen al voor haar ga ik naar mijn moeder toe, want een week zonder Dees dat vind ik maar niks.
Voor mij is zij een belangrijk familielid.
Ik hoop nog een paar jaar van haar te mogen genieten.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij